21.7.06

9- De kanker uitroeien

Stel u vòòr dat Duitsland niet bij machte is om buitenlandse terroristische en religieuze fundamentalistische groeperingen, die een staat binnen de staat vormen en de laatste 25 jaar zowel de regering als de ambtenarij hebben overgenomen te bestrijden.

Stel u voor dat Duitsland enkel nog een marionetten president heeft die niet bij machte is zijn fel geslonken en geïnfiltreerde leger in te zetten uit angst dat het leger zou uiteenvallen en mee zou strijden, enerzijds aan de shi’itsiche zijde van de terroristen en de anderen aan de soennitische zijde.

Stel u voor dat Duitsland na de oorlog Eupen en Malmedy terug eisen en ons beschuldigen van ‘bezetting’ omdat er etnische Walen of Vlamingen wonen.

En stel u voor dat we de laatste 50 jaar dagelijks geconfronteerd worden met zelfmoordterroristen, autobommen en aanslagen.

Stel u voor dat we Malmedy en Eupen ontzetten en teruggeven die dan meteen bezet wordt door buitenlandse terroristen die zich nestelen tussen de burgerbevolking en ze misbruiken als levend schild, om dan vandaar uit ons land te bestoken met raketten. En stel u voor dat andere terroristen met een veel betere infrastructuur dan Al Quaeda, vanuit Duitsland eveneens zware raketaanvallen lanceren op ons land.

Wat zouden wij doen? Zouden we onszelf laten van de kaart vegen? Zou onze regering met de kop in het zand blijven zitten en wachten op betere tijden?

Nee, ik hoop dat we zouden terugslaan met alle middelen die we hebben, en jammer genoeg is dat niet erg veel.

Israël heeft die middelen wel. En nu horen we nog steeds van links over ‘de onterechte Israëlische machtsontplooiing’ en dat ze niet met gelijke middelen strijden. Wat willen ze dan? Dat ze naar pijl en boog grijpen terwijl Hezbollah en Hamas hen beschieten en raketten op de burgerbevolking afsturen??

Christelijke Libanezen vertellen dat hun steden niet door Israël gebombardeerd worden, maar de doelen gericht worden op de schi’itische bolwerken.

Dit vertelt de linkse media niet.

Israël bombardeerde de luchthaven, de haven en de bruggen naar Syrië omdat die gebruikt worden voor wapentransport. Het Libanese leger heeft zelfs geen luchtmacht, laat staan vliegtuigen. Ze hebben enkel helikopters. De luchthaven wordt enkel nog gebruikt om versterking voor Hezbollah aan te brengen vanuit Iran en dat is de reden waarom het gebombardeerd werd.

Libanon was tot voor 25 jaar een christelijk land. In de kranten laat men vooral ‘nieuwe’ Libanezen aan het woord, schi’iten met sympathie voor de terroristische organisatie Hezbollah. Een Belgisch Libanese arts vertelt dat Israël chemische wapens gebruikt. Ik weet het natuurlijk niet, maar het lijkt mij weer zo’n verzonnen verhaal om medelijden op te wekken met ‘de bezetters’ van Libanon en een voorwendsel om het Syrische leger terug naar Libanon te halen om zogezegd de burgerbevolking te beschermen.

Moslims in Libanon zijn meestal etnische Syriërs, Iranezen of achtergebleven PLO-leden die de autochtone bevolking van Libanon veel leed hebben berokkend. Velen zijn het land ontvlucht en heel veel zijn nu bereid terug te komen en te vechten aan de zijde van Israël om de kankers van het islamitische terrorisme met wortel en al uit te roeien in hun land.

Ik hoop dat ze erin slagen, anders zal er nooit vrede zijn.

1 Comments:

Anonymous Mike Malone said...

Hello nicce blog

11:16 PM  

Post a Comment

<< Home