18.7.06

3 - Midden-Oosten conflict

Het Midden-Oosten conflict heeft niks te maken met een Palestijnse staat of met Palestijns grondgebied, zo zegt schrijver en activist voor de mensenrechten David Horowitz.

De Palestijnen hebben tot twee keer toe land aangeboden gekregen en de kansgehad een eigen Palestijnse staat te stichten, in 1948 en 1949.

Beide keren sloegen ze het aanbod af!
In 1948 verwierpen de Arabische landen het aanbod van een soevereine Palestijnse staat omdat ze liever Israel van de kaart veegden, de enige niet-Arabische mogendheid in het Midden-Oosten.

De nieuwe Israelische staat bestond uit 1% van al het grondgebied in hetMidden-Oosten, maar zelfs dat was teveel voor de Arabische buurlanden.

Libanon was ook een niet-islamitische staat en de enige andere democratie in het Midden-Oosten tot de Arabieren en de PLO-bende van Yasser Arafat het verwoestten nadat ze uit Jordanië na een mislukte aanslag op de troon verdreven werden.

Nadat Syrië in Libanon binnen viel werd het land bezet en namen de islamieten binnen de kortste tijd het beleid over tot ze in 2005 verplicht werden Syrië te verlaten.

De bewering als zou Israel land afgepakt hebben klopt ook niet.

In 1948 wezen de Verenigde Naties grondgebied toe aan zowel Israël als de Palestijnen om een eigen staat te stichten. Dit was een gebied wat 400 jaar lang aan Ottomaanse Turken had toebehoord. Nadat de Turken tijdens de Eerste Wereldoorlog verslagen waren door de Britten viel het gebied onder het Britse mandaat. Het is nimmer een Palestijnse staat geweest of eigendom van een groep mensen die zichzelf 'Palestijnen' noemen. Tijdens de Arabische oorlog tegen Israël in 1948 slokten Egypte en Jordanië de Westoever en de Gazastrook op, die daarna gedurende 17 jaar niet langer onafhankelijk waren.

De Palestijnen hebben nooit geklaagd over het feit dat ze bezet werden door Arabieren.

Het kon de Arabieren niet schelen, ze zagen zichzelf als onderdeel van degrote Arabische natie. Het doel van de Palestijnen en Arabieren in het algemeen is en blijft, zoals ze zelf hebben toegegeven, altijd de vernietiging van de 'Zionistische entiteit'geweest, waarmee de staat Israël wordt bedoeld. Daarom is er al meer dan een halve eeuw lang geen vrede in het Midden-Oosten. Arabische en Palestijnse leiders hebben de geboorte van de staat Israel altijd de 'Nakhba', de catastrofe genoemd. Het ontstaan van een Joodse staat in het Islamitische Midden-Oosten wordt door Arabieren en Palestijnen als een ramp beschouwd die ongedaan moet worden gemaakt. Daarom zal er nooit vrede zijn zolang de Arabische landen geen nieuwe leiders krijgen.

De oorlog wordt niet gevoerd vanwege een onafhankelijke staat ofgrondgebied. De Arabische oorlog is erop gericht de aanwezigheid van een Joodse staat in het Arabische Islamitische Midden-Oosten teniet te doen. Er zijn tweehonderd miljoen Arabieren in het Midden-Oosten die 99% van het land bezitten en zes miljoen Joden die op 1% van het totaal wonen. Niemand kan met droge ogen beweren dat deze Joden een imperialistische grootmacht zijn die een bedreiging vormen voor de Arabische wereld.



De oorlog die tegen Israel wordt gevoerd met het doel genocide te plegen was ooit ondenkbaar in een wereld die de nazi's had meegemaakt. Nu is er dankzij de inspanningen van de internationale linkse beweging weer een voedingsbodem voor dit soort denkbeelden.



De missie van links is om Israel te delegitimeren en de Joden kwetsbaar te maken voor aanslagen vanuit de Arabische wereld. Links vergoeilijkt de Palestijnse terreur als een strijd die gevoerd wordt door 'wanhopige' mensen. Het feit is dat deze terroristen tot twee keer toe de hoop op vrede hebben afgewezen en miljarden aan Westerse hulp hebben verkwanseld om tegemoet te komen aan hun pathologische haat tegen Joden. De reden waarom Israel militairen op de Westoever gestationeerd heeft is gelegen in het feit dat de Arabieren vanaf die plek vier aggressieve oorlogen hebben gevoerd tegen Israel en weigeren om over de vrede te onderhandelen.

De Palestijnen zijn niet wanhopig omdat hun verlangen naar een staat niet wordt beantwoord. Ze zijn wanhopig omdat ze niet in staat zijn de'Zionistische entiteit' te vernietigen die een doorn in het oog is van deArabische wereld, een wereld die vervuld is van xenofobie en haat. Wanhoop omdat ze niet in staat zijn Palestina te 'bevrijden' van Jordanië tot aan de zee.

Links rationaliseert de Arabische geïnstitutionaliseerde Jodenhaat, de motor achter de anti-Israel agenda. Deze haat wordt in de Arabische werelduitgedragen middels massaproductie van antisemitische propaganda zoals deProtocollen van de Wijzen van Zion; het stigmatiseren van de Joden metbehulp van nazi-symbolen; het indoctrineren van kinderen zodat ze opgroeientot moordenaars. Links is bewust blind voor dit racisme of steunt het zelfs.

In de menselijke geschiedenis is een groep moreel nooit zo diep gezonken, of ze nu onderdrukt werden of niet, dat ze hun eigen kinderen vermoordden en wijsmaken dat als ze andere kinderen om het leven brengen middels zelfmoordacties ze naar de hemel zullen gaan.

Zelfs de nazi's waagden het niet een religie of menselijk instinct zodanig te perverteren.

Zo'n 60% van de Palestijnen steunt deze misdaden tegen Joden. Zou links een andere groep dan de Joden aanmoedigen zich over te geven aan een dergelijke vijand? Wie haalt het in z'n hoofd om te denken dat een paar nederzettingen en een hekwerk het werkelijke obstakel vormen wat tussen het samenleven met een dergelijk kwaad staat.
De nederzettingen zijn een bliksemafleider. Er zijn meer dan een miljoenArabieren die in Israel wonen en meer rechten hebben dan Arabieren in derest van het Midden-Oosten.

Joden zijn daarentegen niet welkom in de Arabische wereld, ook niet in nederzettingen. Als dat wel het geval zou zijn dan zouden de Joodse nederzettingen deel kunnen uitmaken van een Palestijnse staat net zoals Arabische nederzettingen deel uitmaken van Israel.

In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw hadden Arabische leiders eenalliantie gesloten met de socialist Adolf Hitler en daarna met hetCommunisme. De Arabische intolerantie en het racisme zie je terug in hundaden en allianties, je ziet het aan de slavernij van zwarten in deArabische wereld en het Islamitische Soedan waar meer dan een miljoen zwarte Christenen zijn afgeslacht.

De strijd die Israël tegen de Palestijnse terroristen voert is dezelfde alsde oorlog die Amerika aan Al-Qaeda verklaard heeft. Met de creatie van deAl-Aqsa Martelaars Brigade heeft de Palestijnse Autoriteit zich officieelaangesloten bij de Islamofacistische Jihad die Osama bin Laden gelanceerdheeft. Het doel is de liquidatie van Israel en het uitroepen van een radicale Islamitische staat die oorlog voert tegen Amerika en de ongelovigen.

De ontkenning van dit gegeven doet denken aan de jaren 30 toen men ook het gevaar niet wilde zien. En net als toen dreigt nu nog steeds de holocaust.

Toch staat links, als een blok achter de irrationele haat die de Arabische wereld jegens Joden koestert. Hun doorzichtige pogingen om Israël af te schilderen als de oorzaak en niet het slachtoffer van de terreur vallen bij de linkse volgelingen ook behoorlijk in de smaak.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

12:11 PM  

Post a Comment

<< Home